Forside
Velkommen til Kajakklubben Krogen

Her kan du se, hvordan du bliver medlem og finde informationer om begynderhold, klubture, løb og træningstider, rostatistik, resultater fra Kronborgløbet og meget mere.Følg kajakklubben på Facebook


 

 
Årskalender 2018

Se vejrudsigten for Helsingør fra DMI lige nu tryk herReparation af kajakker


Ved skade på en af klubbens kajakker så giv besked om det. Brug skemaet her
Krogen Nyt

2019


 
Pinsetur til Arresø

I år går pinseturen til Arresø lørdag den 8. juni kl. 9.00-14.30. Det bliver en tur uden overnatning. Vi mødes kl. 9 i klubben, læsser kajaktraileren, og kører afsted mod Arresø, som stort set ingen i klubben har roet på. Der bliver 2 distancer: 15 og 25 km.

Der bliver mulighed for at ro på Pøle å og kanalen til Roskilde Fjord. I Frederiværk tanker vi kaffe og spiser is. Tag en stor madpakke med som vi spiser før vi kører hjem. Mere info følger.
Jakob Lindekilde


 
Afslutningsfest for begynderhold m.m.

Kære medlem af Kajakklubben Krogen.
 
Du inviteres hermed til afslutningsfest for begynderhold 2019.  Det foregår lørdag den 15. juni kl 18.00 i klubhuset.

Begynderfesten midt i juni er en fest for alle Krogens medlemmer, gamle som nye, og er til ære for de nye roere der er kommet til i 2019.
Medbring en ret til buffeten og drikkevarer til eget forbrug. Vi sætter en liste op i klubben, hvor du kan skrive hvilken ret, du gerne vil medbringe. 
Vi glæder os til en hyggelig aften i Krogen :-)

Kh instruktører og hjælpere for hav- og turkajak.
 
Med venlig hilsen
Steen Agerskov Sørensen

Informationsmøde om Jollehuset

Torsdag den 13. juni kl. 19-21 holder Havnen og Helsingør Kommune fælles informationsmøde for Kajakklubben Krogen og Helsingør Sejlklub om fælles benyttelse af Jollehuset.
På mødet vil der være mulighed for også at stille spørgsmål til projektet og løsningen.
Mødet foregår på Kulturværftet, Lille Scene.
Jeg kan kun anbefale alle kajakklubbens medlemmer at deltage for at vise interesse, samt stille de nødvendige, relevante spørgsmål.
Steen
Se mere om arrangementet om infomødet på vedhæftede fil herunder.

 
Informationsmøde om Jollehuset (0.4 Mb)

Ny oversigt for bådehal

Her er den nye oversigt over bådehallen - check lige om din kajak stadig er der. Der er et par kajakker uden synlig nummer - de ryger i containeren ved næste rokade, hvis der ikke er nr. på (skal være synlig på bagenden, når den ligger på sin plads) - Det er kajakker på pladserne 1A3 (Peter A), 1C4 (Markus F), 4C3 (Anders J) og 4D3 (Henrik V).
Oversigten bliver printet og hængt op i bådehallen, og den ligger på hjemmesiden under Kajakker/Bådehal.

Steen.
(du kan også klikke på billedet for at se oversigten)
Masser af akvitvitet i kajakklubben

Den nye sommersæson starter med generalforsamling og standerhejsning lørdag den 27. april. Lørdagen efter den 4. maj er der forårsklargøring i klubben.
Men forinden er der allerede den 13.-14. april kajakreparationsweekend i klubben. Og i slutningen af april og begyndensen af maj er der instruktør1-uddannelser for både tur- og havkajak. Du kan se mere om forårets arrangementer i nyhedsbrevet fra formand Steen Agerskov Sørensen her.


 
Generalforsamling og standerhejsning

Husk at der er generalforsamling og standerhejsning i kajakklubben Krogen lørdag den 27. april 2019.
Programmet er: Generalforsamling kl. 16-18, herunder standerhejsning.
Kl. 18.30 fælles spisning og fest bagefter.
Jeg håber, at mange vil møde op og deltage i både generalforsamling, spisning og fest.
Se indkaldelse og dagsorden for generalforsamlingen her og se årsregnskabet for 2018 her.
Steen
Informationsaften - begynderkursus i kajak 2019

Torsdag den 21. marts 2019 kl. 19.00 i klubhuset Stranspromenaden 7 i Helsingør.
Alle der er interesseret i begynderhold for kajak inviterers til informationsaften i Kajakklubben Krogen. Kom hvis du vil høre nærmere om klubben og begynderhold for havkajak og turkajak i foråret 2019.


Kontingent for 2019

Rigtig godt nytår til dig og familien!
 
Det er nu igen på den tid, at vi skal betale kontingent, og satserne er uændrede ift. sidste år.
 
Kontingentsatser 2019:
Senior                                1500 kr.
Aktiv/familie                       1600 kr.
Ungdomshold                       900 kr.
Lærlinge/studerende           750 kr.
Gæstemedlemsskab             600 kr.
Støttemedlem                      100 kr.
 
Indbetaling til klubbens konto senest 31. januar 2019:
Konto 2255 0565 888 676
MobilePay 46052
Husk: anfør navn og medlemsnummer
 
Se mere om kontingentsatserne her
 
Med venlig hilsen
Steen Agerskov Sørensen
formand@kajakklubben
tlf. 2880 9659

 
 
 
Begynderhold 2019

Planlægningen for årets begynderhold er i fuld gang. Der bliver fælles introduktionsaften for både tur- og havkajak begynderhold i klubhuset torsdag den 21. marts. Begge hold skal i svømmehallen med kajakker lørdag den 30. marts kl. 19.45.
Programmet for årets begynderhold kan du se her.
Er du interesseret i at ro tur- eller havkajak kan du allerede nu henvende dig til Anders Jensen (e-mail:aj@ajensen.dk) eller Nicklas M. Danholm (e-mail: nicklas.m.danholm@gmail.com).
Kronborgløbet 2019

Kronborgløbet 2019 holdes lørdag den 24. august med start kl 11.00. Der bliver DMC Ocean Cup (finale) for Surf-ski og havbkajak 22 km, DM Ocean Race Turkajak k1 og k2 24 km, Trim alle kajaktyper 12 km samt selve Kronborgløbet for alle kajaktyper herunder kapkajakker, K1 og K2, 24 km. Se mere her
2018
Nyhedsbrev fra kajakklubben

Her kan du se de seneste nyheder frra kajakklubben Krogen. Om  kommende aktiviteter, nyt klubhus, klubmesterskaber 2018, årets klubkammeratr og meget andet. Se nyhedsbrevet fra formanden her.

Vil du se et større billede af forslaget til det nye klubhus så klik på tegningen...

Fælles klubhus?

Havnens arkitekt har tegnet en løsning, der giver kajakklubben et eventuelt nyt  klubhus i fællesskab med sejlklubbens ungdomsafdeling i det eksisterende jollehus samt et separat bådehus ved siden af. Der arbejdes videre med planerne. Det blev oplyst på medlemsmødet i forbindelse med standerstrygningen. Du kan se mere i referatet fra medlemsmødet her (tryk ind på generalforsamlinger/medlemsmøde 2018 - der er kun adgang for medlemmer). 
Årets klubkammerat

Prisen gik i år til Mette Mathiesen, for hendes utallige initiativer til fælles sociale
arrangementer, og hendes imødekommende holdning overfor nye medlemmer, der gerne
vil have en erfaren roer at ro med. Tillykke Mette!
Klubmestre 2018

For fjerede gang holdt kajakklubben Krogen klubmesterskaber umiddelbart før medlemsmøde og standerstrygning lørdag den Lørdag den 6. oktober.
Klubmestrene blev: 5000 meter:
Herre: 1. Stein Trosvik. 2. Flemming Thelin. 3. Flemming Nielsen.
Damer: 1. Birgit Vilstrup Mortensen.
Ungdom: 1. Benjamin Trab Rasmussen. 2. Bertil Seneca Larsen.
500 m:
Herre: 1. Stein. 2. Cedrick Goueffon. 3 Jacob Lindekilde. Ungdom: 1. Benjamin. 2. Bertil.
Vinder af handicapturneringen: Flemming Thelin.Se billeder på klubbens Facebook-side.
Nyt nummer til MobilePay

Der er fra 31. august 2018 indført et nyt nummer, når du bruger MobilePay ved betalinger til kajakklubben Krogen.
Det gamle nummer kan ikke længere anvendes.
Det nye nummer er 46052.
Rekord-deltagelse i Kronborgløbet

Kronborgløbet 2018 lørdag den 25. august blev en stor succes med hele 67 deltagere - med blandt andet DM i Ocean Race for surfskii og havkajak, 22 km fra Gilleleje til Helsingør og DM i Ocean Race for turkajak fra Hleingør til Hornbæk og retur, i alt 24 km., samt trimklassen på 12 km fra fra Helsingør til Ålsgårde og retur.
Se resultatlisten for Kronborgløbet 2018 her.

Klik på billedet for at se flere billeder fra Kronborgløbet.
 
Nyt ordensreglement

Bestyrelsen har vedtaget et nyt ordensreglement for kajakklubben Krogen - med blandt nye regler for bådplads i klubhuset. Du kan se det nye reglement her.
Video/fotoshow fra Kronborgløbet

 Kronborgløbet 2017 blev tæt fulgt af fotograf Iben Julie Schmidt og dronefører Henrik Malmgreen. Du kan se  video/billedshowet fra løbet her.


 
2017
Jule- og nytårshilsen

Formanden for kajakklubben har sendt en jule-og nytårshilsen til medlemmerne med lidt nyheder og opdateringer.  Blandt andet om arrangementer, seneste nyt om klubhus, informationer om budget og justeringer af ordensreglement. Du kan se nyhedsbrevet her

 
Kajakplaceringer og nye udvalg

I det seneste nyhedsbrev fra formanden er der en række nyheder og opdateringer. Blandt andet om brug af klubhuset, etablering af en lang række udvalg, om placering af kajakker i bådehallen, præcisering af km-kravene, om nyt klubhus og medlemsregister og meget andet. Du kan se hele nyhedsbrevet her

 
Nyt klubhus skubbet længere ud – igen

Vores nye klubhus er endnu engang blevet skubbet længere ud i fremtiden. Efter at arkitekten har regnet det hele sammen, ser det ud til at der mangler 2,3 millioner kroner. Næste skridt er økonomiudvalgets møde den 4. september. Hvis pengene bliver bevilget her, står det nye klubhus formentlig færdig midt-sommeren 2018. Hvis ikke…godt spørgsmål, skiver Peter Bo Larsen i et nyhedsbrev til kajakklubbens medlemmer.
Se hele nyhedsbrevet her
Nyt klubhus i januar 2018
Så har kommunen udpeget/udvalgt arkitekt til vores nye klubhus! Vi har haft rigtig meget indflydelse på processen, og stort set hver en sten er blevet vendt flere gange. I sidste ende er det dog kommunen, som bygger hus til os, og som er beslutningstager.
Det er vefter byggeudvalgets vurdering det bedste forslag som det er endt med. Både mht. indretning og kajakopbevaring. Det forventes at være færdigt i januar 2018. Det bliver rigtrig godt.
Peter
(se tegning og plan for indretning her)

 
Ny nøgle til klubben
En ny nøgle/chip til klubben koster 150,- kr.
Mister man sin nøgle koster det 100,- kr. at få en ny. Genåbning p.g.a. manglende kontingent-indbetaling koster 75,- kr. Indbetaling sker til klubbens kasserer, og når indbetalingen er registreret sendes der besked til nøgle-administratoren. Nye nøgler aftales mellem nøgle-administrator og medlemmet.

 
Kronborgløb 2019  den 24. august kl. 11.00 - se mere her


Vælg kalendervisning
1 uge
2 uger
1 måned
3 måneder
Alle
28-11-2018
-

Viser: Alle dage
28-05-2019
Turkajak begynderhold kl. 18-21.
06-06-2019
Turkajak begynderhold kl. 18-21.
Fælles intro til alle kajaktyper - fælles for tur- og havkajak-kursister kl. 18.00-22.00.
08-06-2019
Pinsetur til Arresø kl. 9.00-14.30.
13-06-2019
Informationsmøde om Jollehuset Kulturværftet, Lille Scene, kl. 19-21.
15-06-2019
Turkajak begynderhold - prøve - kl. 13-17.
Frigivelsestur havkajak kl. 9.00-17.30.
Afslutningsfest begynderholdene m.m. i klubhuset kl. 18-?.
23-06-2019
Københavnertur for alle tur- og havkajak (Jan Jelstrup).
06-08-2019
Konverteringskursus fra tur- til havkajak kl. 18-22.
08-08-2019
Konverteringskursus fra tur- til havkajak kl. 18.00-22.00.
13-08-2019
Konverteringskursus fra tur- til havkajak kl. 18.00-22.00.
15-08-2019
Konverteringskursus fra tur- til havkajak kl. 18.00-22.00.
24-08-2019
Kronborgløbet 2019 med start kl. 11.00.
31-08-2019
Hallands Väderö - dagstur for alle havkajak (Steen Agerskov).


Vælg kalendervisning
1 uge
2 uger
1 måned
3 måneder
Alle
Kajakklubben Krogen - CVR 29885605 | Strandpromenaden 7 | 3000 Helsingør | Tlf.: 35100838 - E-mail: formand@kajakklubben-krogen.dk