Medlemsmøde og standerstrygning 2019

lørdag d. 5. oktober kl. 16.00.
Dagsorden:
1. Valg af referent
2. Valg af ordstyrer
3. Bestyrelsen orienterer
4. Aktiviteter fra forskellige udvalg
5. Diverse
6. Standerstrygning.
Vi spiser i klubben på sammenskudsbasis, hver især medbringer noget til fælles bord.

40.000 kr. til køb af tørdragter

Kajakklubben Krogen har fået 40.000 kroner til indkøb af helt nye tørdragter til brug for medlemmer og instruktører. Pengene er givet af Tryg-fonden.
Ifølge Birgit  Vilstrup Mortensen, der har sendt ansøgningen om støtte til klubben, skal pengene bruges til køb af tørdragter så medlemmer og instruktører kan få en god og varm oplevelse, når de skal instruere i de obligatoriske sikkerhedsøvelser på vandet, og kursisterne skal gennemføre de udmattende øvelser med selvredning og makkerredning i vandet for at bestå. Ved at få flere tørdragter kan vi få flere kajakroere hjem tørre og varme og glade. Tørdragter giver ekstra sikkerhed og komfort - også ved vinterroning, siger hun.
Godt 50 roede Kronborgløb

Vi har haft et forrygende Kronborgløb i dag ☀️ & 😊 over 50 deltagere. DKF er rigtige glade for vores løb og vil gerne at vi til næste år afholder DM i surfski og hav og kunne næste også love os det samme for tur. Det fortæller lidt om det fantastiske gode sund vi har. I dag var der super smukt vi blev nærmest høje af det. Nu har alle deltagere skrevet deres autograf på gavlen 😊 en smuk udsmykning 😊
Alle der mødte op for at sørge for løbet kunne afvikles gjord et fantastisk arbejde og viste lige hvad de skulle gøre så dagen blev god for alle deltagere - dejligt 😊
Ses.
Anders

Se resultaterne fra Kronborgløbet 2019 her
Og se billeder fra  løber her

Kajakklubben får eget klubhus

Planen om fælles klubhus i sejlklubbens Jollehus er opgivet af kommunen

Efter det fælles informationsmøde på Kulturværftet for de to klubbers medlemmer gik havnen og de relevante ledere fra Helsingør Kommune i tænkeboks for at tage en endelig beslutning om, hvilken vej der skal gås for at sikre Kajakklubben Krogen nye foreningsfaciliteter.

Beslutningen er blevet at skrinlægge ideen om et fælles klubhus i Jollehuset for kajakklubben og sejlklubbens ungdomsafdeling. I stedet arbejdes der videre med etablering af et selvstændigt klubhus til kajakklubben. Det projekterede kajakopbevaringshus opføres – dog nu uden det på tegningerne viste tørreloft til sejlklubben for enden af bygningen.
Sådan hedder det i en henvendelse til Kajakklubben og Helsingør Sejlklub fra Helsingør Kommune
/Helsingør Havne.
Du kan se henvendelsen som word-fil herunder.
Beslutning vedr. Jollehuset (60.6 Kb)

Klubtur til Hallands Väderö

Lørdag den 31. august er der havkajak-klubtur til Hallands Väderö. Med start fra kajakklubben allerede kl. 7.30, og turen slutter ved 22-tiden. Der ros fra Torekov til Hallands Väerö og rundt om øen. Turen er beregnet for erfarne IPP2-roere eller nybegyndere, som har trænet op til 15 km og kan ro i bølger. Du kan se merere om turen på linket herunder.
Klubtur til Hallands Väderö (0.3 Mb)