Forside
Velkommen til Kajakklubben Krogen

Her kan du se, hvordan du bliver medlem og finde informationer om begynderhold, klubture, løb og træningstider, rostatistik, resultater fra Kronborgløbet og meget mere.Følg kajakklubben på Facebook


 

 

Se vejrudsigten for Helsingør fra DMI lige nu tryk herReparation af kajakker


Ved skade på en af klubbens kajakker så giv besked om det. Brug skemaet her
Krogen Nyt

2019


 
Efterårstur til Esrum sø

Kære alle
Efterårsskoven er i fuldt flor med alskens smukke og farver, og den opleves bedst fra kajak. Jeg har derfor aftalt med Gorm Carsting, der også er medlem i KKES ved Esrum sø, at vi arrangerer en tur på Esrum sø søndag den 27. oktober.
Vi mødes i Krogen kl. 10.00 og pakker kajakker, derefter kører vi til KKES' i Nødebo, hvor vi kan klæde om og sætte i. Så ror vi en tur med indlagt frokostpause, og vi satser på at være tilbage i Helsingør ca. kl. 17.00
Turen er for alle kajaktyper -og roere, der gider følges ad.
Torben.


 
30.879 km i seneste år

Der blev roet i alt 30.879 km i den seneste sæson. Det vil sige fra 6. oktober 2018 til standerstrygningen den 5. oktober i år. Det var 2.499 km færre end året før. Statistikken viser samtidig, at 23 af klubbens medlemmer har kvalificeret sig til årskruset med 500 km roning i egen kajak i år. Helt i top ligger John Franijeur og Sanne Gudmannsen med henholdsvis 1.646 og 1.500 km. Du kan se mere om rostatistikken her.

Hej alle kvinder i Krogen

Alle friske kvinder uanset kajaktype inviteres til en rotur med sauna og fælles frokost bagefter. 

Vi mødes omklædt søndag den 13. oktober kl. 11 og ror en tur alle kan være med til. Rute afhænger af vejr forhold. 

Tag lidt med til frokost, vi sørger for brød, smør og mælk til kaffen. 

Glæder os til at se jer 😊

Kh Birgit og Lisa 
 
Anders årets klubkammerat 2019

Anders Jensen er kåret som årets klubkammerat 2019. Det skete i forbindelse med medlemsmødet/standerstrygningen 5. oktober.
Begrundelsen for at give årets pris til Anders er, at han er med alle steder, altid er positiv og bidrager meget til livet i kajakklubben Krogen.
Anders Jensen er medlem af bestyrelsen, instruktør for begynderholdene, står som leder af Kronborgløbet og meget, meget andet. Til lykke.
 
40.000 kr. til køb af tørdragter

Kajakklubben Krogen har fået 40.000 kroner til indkøb af helt nye tørdragter til brug for medlemmer og instruktører. Pengene er givet af Tryg-fonden.
Ifølge Birgit  Vilstrup Mortensen, der har sendt ansøgningen om støtte til klubben, skal pengene bruges til køb af tørdragter så medlemmer og instruktører kan få en god og varm oplevelse, når de skal instruere i de obligatoriske sikkerhedsøvelser på vandet, og kursisterne skal gennemføre de udmattende øvelser med selvredning og makkerredning i vandet for at bestå. Ved at få flere tørdragter kan vi få flere kajakroere hjem tørre og varme og glade. Tørdragter giver ekstra sikkerhed og komfort - også ved vinterroning, siger hun.
Godt 50 roede Kronborgløb

Vi har haft et forrygende Kronborgløb i dag ☀️ & 😊 over 50 deltagere. DKF er rigtige glade for vores løb og vil gerne at vi til næste år afholder DM i surfski og hav og kunne næste også love os det samme for tur. Det fortæller lidt om det fantastiske gode sund vi har. I dag var der super smukt vi blev nærmest høje af det. Nu har alle deltagere skrevet deres autograf på gavlen 😊 en smuk udsmykning 😊
Alle der mødte op for at sørge for løbet kunne afvikles gjord et fantastisk arbejde og viste lige hvad de skulle gøre så dagen blev god for alle deltagere - dejligt 😊
Ses.
Anders

Se resultaterne fra Kronborgløbet 2019 her
Og se billeder fra  løber her

Kajakklubben får eget klubhus

Planen om fælles klubhus i sejlklubbens Jollehus er opgivet af kommunen

Efter det fælles informationsmøde på Kulturværftet for de to klubbers medlemmer gik havnen og de relevante ledere fra Helsingør Kommune i tænkeboks for at tage en endelig beslutning om, hvilken vej der skal gås for at sikre Kajakklubben Krogen nye foreningsfaciliteter.
 

Beslutningen er blevet at skrinlægge ideen om et fælles klubhus i Jollehuset for kajakklubben og sejlklubbens ungdomsafdeling. I stedet arbejdes der videre med etablering af et selvstændigt klubhus til kajakklubben. Det projekterede kajakopbevaringshus opføres – dog nu uden det på tegningerne viste tørreloft til sejlklubben for enden af bygningen.
Sådan hedder det i en henvendelse til Kajakklubben og Helsingør Sejlklub fra Helsingør Kommune
/Helsingør Havne.
Du kan se henvendelsen som word-fil herunder.
Beslutning vedr. Jollehuset (60.6 Kb)

Klubtur til Hallands Väderö (0.3 Mb)


Seneste nyt om nyt klubhus

Du kan se de seneste nyheder omkring kajakklubbens nye klubhus med referater fra Helsingør kommunes og havnens fællesmøde for kajakklubben og Helsingør Sejlklub samt refarat fra møde i kajakklubben om klubhusplanerne. Med referaterne ligger også tegninger m.m. over et evt. nyt klubhus og nyt bådehus. Du kan se referaterne under Andre møder.
Der er kun adgang til denne del for medlemmer af kajakklubben. Password til medlemssiderne fås hos et af bestyrelsens medlemmer eller hos webmaster@kajakklubben-krogen.dk

Medlemsmøde om nyt klubhus

Kære alle medlemmer
På baggrund af fællesmødet om nyt klubhus den 13/6 samt et møde, Anders og jeg holdt med Havnen mandag morgen, vil vi gerne invitere alle interesserede til et medlemsmøde for Kajakklubben Krogen om:
 
 - hvordan er situationen lige nu
 - hvilke muligheder er der
 - dine synspunkter og ideer
 - hvordan skal kajakklubben arbejde videre med disse muligheder og ideer, herunder:  byggeudvalg, bestyrelse, medlemmer
 
Mødet finder sted i klubben tirsdag den 2/7 kl 19-21.
 
Med venlig hilsen
Steen Agerskov Sørensen

På vegne af Kajakklubben Krogen
Strandpromenaden 7
3000 Helsingør
formand@kajakklubben-krogen.dk
Tlf: 2880 9659

Tak til kajakklubben for Ren Natur

Hold Danmark rent har sendt en tak til kajakklubben Krogen for klubbens indsats med Ren Natur. Otte medlemmer af Krogen indsamlede i begyndelsenaf juni affald langs stranden fra vandrehjemmet ved Marienlyst til Hellebæk. Her blev kysten og flere strækninger langs skoven støvsuget for affald. Det er Lene Espersen, der nu har modtaget en tak fra Hold Danmark Rent for indsatsen. Du kan se mere herom her.
Informationsmøde om Jollehuset

Torsdag den 13. juni kl. 19-21 holder Havnen og Helsingør Kommune fælles informationsmøde for Kajakklubben Krogen og Helsingør Sejlklub om fælles benyttelse af Jollehuset.
På mødet vil der være mulighed for også at stille spørgsmål til projektet og løsningen.
Mødet foregår på Kulturværftet, Lille Scene.
Jeg kan kun anbefale alle kajakklubbens medlemmer at deltage for at vise interesse, samt stille de nødvendige, relevante spørgsmål.
Steen
Se mere om arrangementet om infomødet på vedhæftede fil herunder.

 
Informationsmøde om Jollehuset (0.4 Mb)

Ny oversigt for bådehal

Her er den nye oversigt over bådehallen - check lige om din kajak stadig er der. Der er et par kajakker uden synlig nummer - de ryger i containeren ved næste rokade, hvis der ikke er nr. på (skal være synlig på bagenden, når den ligger på sin plads) - Det er kajakker på pladserne 1A3 (Peter A), 1C4 (Markus F), 4C3 (Anders J) og 4D3 (Henrik V).
Oversigten bliver printet og hængt op i bådehallen, og den ligger på hjemmesiden under Kajakker/Bådehal.

Steen.
(du kan også klikke på billedet for at se oversigten)
Kontingent for 2019

Rigtig godt nytår til dig og familien!
 
Det er nu igen på den tid, at vi skal betale kontingent, og satserne er uændrede ift. sidste år.
 
Kontingentsatser 2019:
Senior                                1500 kr.
Aktiv/familie                       1600 kr.
Ungdomshold                       900 kr.
Lærlinge/studerende           750 kr.
Gæstemedlemsskab             600 kr.
Støttemedlem                      100 kr.
 
Indbetaling til klubbens konto senest 31. januar 2019:
Konto 2255 0565 888 676
MobilePay 46052
Husk: anfør navn og medlemsnummer
 
Se mere om kontingentsatserne her
 
Med venlig hilsen
Steen Agerskov Sørensen
formand@kajakklubben
tlf. 2880 9659

 
 
 
Begynderhold 2019

Planlægningen for årets begynderhold er i fuld gang. Der bliver fælles introduktionsaften for både tur- og havkajak begynderhold i klubhuset torsdag den 21. marts. Begge hold skal i svømmehallen med kajakker lørdag den 30. marts kl. 19.45.
Programmet for årets begynderhold kan du se her.
Er du interesseret i at ro tur- eller havkajak kan du allerede nu henvende dig til Anders Jensen (e-mail:aj@ajensen.dk) eller Nicklas M. Danholm (e-mail: nicklas.m.danholm@gmail.com).
2018
Nyhedsbrev fra kajakklubben

Her kan du se de seneste nyheder frra kajakklubben Krogen. Om  kommende aktiviteter, nyt klubhus, klubmesterskaber 2018, årets klubkammeratr og meget andet. Se nyhedsbrevet fra formanden her.

Vil du se et større billede af forslaget til det nye klubhus så klik på tegningen...

Fælles klubhus?

Havnens arkitekt har tegnet en løsning, der giver kajakklubben et eventuelt nyt  klubhus i fællesskab med sejlklubbens ungdomsafdeling i det eksisterende jollehus samt et separat bådehus ved siden af. Der arbejdes videre med planerne. Det blev oplyst på medlemsmødet i forbindelse med standerstrygningen. Du kan se mere i referatet fra medlemsmødet her (tryk ind på generalforsamlinger/medlemsmøde 2018 - der er kun adgang for medlemmer). 
Årets klubkammerat

Prisen gik i år til Mette Mathiesen, for hendes utallige initiativer til fælles sociale
arrangementer, og hendes imødekommende holdning overfor nye medlemmer, der gerne
vil have en erfaren roer at ro med. Tillykke Mette!
Klubmestre 2018

For fjerede gang holdt kajakklubben Krogen klubmesterskaber umiddelbart før medlemsmøde og standerstrygning lørdag den Lørdag den 6. oktober.
Klubmestrene blev: 5000 meter:
Herre: 1. Stein Trosvik. 2. Flemming Thelin. 3. Flemming Nielsen.
Damer: 1. Birgit Vilstrup Mortensen.
Ungdom: 1. Benjamin Trab Rasmussen. 2. Bertil Seneca Larsen.
500 m:
Herre: 1. Stein. 2. Cedrick Goueffon. 3 Jacob Lindekilde. Ungdom: 1. Benjamin. 2. Bertil.
Vinder af handicapturneringen: Flemming Thelin.Se billeder på klubbens Facebook-side.
Nyt nummer til MobilePay

Der er fra 31. august 2018 indført et nyt nummer, når du bruger MobilePay ved betalinger til kajakklubben Krogen.
Det gamle nummer kan ikke længere anvendes.
Det nye nummer er 46052.
Nyt ordensreglement

Bestyrelsen har vedtaget et nyt ordensreglement for kajakklubben Krogen - med blandt nye regler for bådplads i klubhuset. Du kan se det nye reglement her.
Ny nøgle til klubben
En ny nøgle/chip til klubben koster 150,- kr.
Mister man sin nøgle koster det 100,- kr. at få en ny. Genåbning p.g.a. manglende kontingent-indbetaling koster 75,- kr. Indbetaling sker til klubbens kasserer, og når indbetalingen er registreret sendes der besked til nøgle-administratoren. Nye nøgler aftales mellem nøgle-administrator og medlemmet.

 


Vælg kalendervisning
1 uge
2 uger
1 måned
3 måneder
Alle
07-02-2019
-

Viser: Alle dage
27-10-2019
Efterårstur til Esrum sø kl. 10.00-17.00.


Vælg kalendervisning
1 uge
2 uger
1 måned
3 måneder
Alle
Kajakklubben Krogen - CVR 29885605 | Strandpromenaden 7 | 3000 Helsingør | Tlf.: 35100838 - E-mail: formand@kajakklubben-krogen.dk