Forside
Velkommen til Kajakklubben Krogen

Her kan du se, hvordan du bliver medlem og finde informationer om begynderhold, klubture, løb og træningstider, rostatistik, resultater fra Kronborgløbet og meget mere.Følg kajakklubben på Facebook


 

 

Se vejrudsigten for Helsingør fra DMI lige nu tryk herReparation af kajakker


Ved skade på en af klubbens kajakker så giv besked om det. Brug skemaet her
Krogen Nyt
2020
Kajak ergometertræning

Mandag den 24. februar kl. 20.00 i kajakklubben.

Bliv klar til sæsonen med ergometertræning. Eller få pudset teknikken af. Vi vil gerne hjælpe dig i gang og laver derfor en intro aften, hvor vi hjælper dig med at indstille og læse computeren. Vi kan lave en stafet med to hold efterfølgende, hvis der er stemning for det.
Birgit.


 
TØRDRAGT - kom og prøv!
 
Introduktion til brug af tørdragt. Vi fortæller hvordan vi skal passe på dem og hvordan man kommer ind og ud. Vi hopper i vandet og prøver, hvordan det føles i det kolde vand. OBS - det er ikke tilladt at bruge klubbens tørdragt uden introduktion først. Hvis du er forhindret denne aften, så aftal en tid med en instruktør.

Klubben serverer kaffe og kage.


Mandag den 24. februar 2020 klokken 19.00.
Birgit. 
Ny kajakopbevaring og nyt klubhus

Vi står overfor at skulle flytte i nye faciliteter, og vi begynder med kajakopbevaringen inden sommersæsonen starter - der mangler nogle detaljer før den er helt klar.

Projektet for klubhuset er under udarbejdelse og vi regner med, at vi har en nogenlunde detaljeret plan, når vi kommer hen i februar. Det skulle dog være sikkert og vist, at vi kan flytte ind engang når sommersæsonen slutter i oktober.
 
Indtil da bliver vi boende i det gamle hus og bliver derfor ikke hjemløse eller skal bo i midlertidige lokaler. Det fremgår af nyhedsbrev fra formand Steen A. Sørensen. Se mere her.


 


 
Kontingent for 2020

Det er nu igen på den tid, at vi skal betale kontingent, og satserne er uændrede ift. sidste år.
 
Kontingentsatser 2020:
Senior                                1500 kr.
Aktiv/familie                       1600 kr.
Ungdomshold                       900 kr.
Lærlinge/studerende           750 kr.
Gæstemedlemsskab             600 kr.
Støttemedlem                      100 kr.
 
Indbetaling til klubbens konto senest 31. januar 2020:
Konto 2255 0565 888 676
MobilePay 46052
Husk: anfør navn og medlemsnummer
 
Se mere om kontingentsatserne her
 
Med venlig hilsen
Steen Agerskov Sørensen
formand@kajakklubben
tlf. 2880 9659

2019


 
Gang i byggeri af nyt kajakhus

Byggeriet af kajakklubben Krogens nye kajakopbevaringshus er nu i fuld gang. Bygningen opføres ved siden af sejlklubbens jollehus ved havnen - med meget kort afstand til isætningsplatformen i havnen.
Der sker i øvrigt en del ændringer i forbindelse med nyanlæg af strandstien omkring det gamle klubhus. Se mere herom på klubbens Facebook-side.
Medlemsmøde og klubhusplaner

Her kan du se referatet fra seneste medlemsmøde, hvor flytningen fra det nuværende klubhus til helt nyt byggeri blev drøftet (her).
Du kan også se de tre forskellige skitser til nyt klubhus
. De ligger under Modulbyggeri på græsplanen, Modulbyggeri bag kajakopbevaringen og Byggeri i forlængelse af opbevaringen evt. i to etaper (klik her). Der er kun adgang til tegningerne, hvis du har adgangskode til denne del af hjemmesiden. Adgangskoden får du hos et af bestyrelsens medlemmer eller hos webmaster@kajakklubben-krogen.dk


 
30.879 km i seneste år

Der blev roet i alt 30.879 km i den seneste sæson. Det vil sige fra 6. oktober 2018 til standerstrygningen den 5. oktober i år. Det var 2.499 km færre end året før. Statistikken viser samtidig, at 23 af klubbens medlemmer har kvalificeret sig til årskruset med 500 km roning i egen kajak i år. Helt i top ligger John Franijeur og Sanne Gudmannsen med henholdsvis 1.646 og 1.500 km. Du kan se mere om rostatistikken her.
Anders årets klubkammerat 2019

Anders Jensen er kåret som årets klubkammerat 2019. Det skete i forbindelse med medlemsmødet/standerstrygningen 5. oktober.
Begrundelsen for at give årets pris til Anders er, at han er med alle steder, altid er positiv og bidrager meget til livet i kajakklubben Krogen.
Anders Jensen er medlem af bestyrelsen, instruktør for begynderholdene, står som leder af Kronborgløbet og meget, meget andet. Til lykke.
 
40.000 kr. til køb af tørdragter

Kajakklubben Krogen har fået 40.000 kroner til indkøb af helt nye tørdragter til brug for medlemmer og instruktører. Pengene er givet af Tryg-fonden.
Ifølge Birgit  Vilstrup Mortensen, der har sendt ansøgningen om støtte til klubben, skal pengene bruges til køb af tørdragter så medlemmer og instruktører kan få en god og varm oplevelse, når de skal instruere i de obligatoriske sikkerhedsøvelser på vandet, og kursisterne skal gennemføre de udmattende øvelser med selvredning og makkerredning i vandet for at bestå. Ved at få flere tørdragter kan vi få flere kajakroere hjem tørre og varme og glade. Tørdragter giver ekstra sikkerhed og komfort - også ved vinterroning, siger hun.
Godt 50 roede Kronborgløb

Vi har haft et forrygende Kronborgløb i dag ☀️ & 😊 over 50 deltagere. DKF er rigtige glade for vores løb og vil gerne at vi til næste år afholder DM i surfski og hav og kunne næste også love os det samme for tur. Det fortæller lidt om det fantastiske gode sund vi har. I dag var der super smukt vi blev nærmest høje af det. Nu har alle deltagere skrevet deres autograf på gavlen 😊 en smuk udsmykning 😊
Alle der mødte op for at sørge for løbet kunne afvikles gjord et fantastisk arbejde og viste lige hvad de skulle gøre så dagen blev god for alle deltagere - dejligt 😊
Ses.
Anders

Se resultaterne fra Kronborgløbet 2019 her
Og se billeder fra  løber her

Kajakklubben får eget klubhus

Planen om fælles klubhus i sejlklubbens Jollehus er opgivet af kommunen

Efter det fælles informationsmøde på Kulturværftet for de to klubbers medlemmer gik havnen og de relevante ledere fra Helsingør Kommune i tænkeboks for at tage en endelig beslutning om, hvilken vej der skal gås for at sikre Kajakklubben Krogen nye foreningsfaciliteter.
 

Beslutningen er blevet at skrinlægge ideen om et fælles klubhus i Jollehuset for kajakklubben og sejlklubbens ungdomsafdeling. I stedet arbejdes der videre med etablering af et selvstændigt klubhus til kajakklubben. Det projekterede kajakopbevaringshus opføres – dog nu uden det på tegningerne viste tørreloft til sejlklubben for enden af bygningen.
Sådan hedder det i en henvendelse til Kajakklubben og Helsingør Sejlklub fra Helsingør Kommune
/Helsingør Havne.
Du kan se henvendelsen som word-fil herunder.
Beslutning vedr. Jollehuset (60.6 Kb)Seneste nyt om nyt klubhus

Du kan se de seneste nyheder omkring kajakklubbens nye klubhus med referater fra Helsingør kommunes og havnens fællesmøde for kajakklubben og Helsingør Sejlklub samt refarat fra møde i kajakklubben om klubhusplanerne. Med referaterne ligger også tegninger m.m. over et evt. nyt klubhus og nyt bådehus. Du kan se referaterne under Andre møder.
Der er kun adgang til denne del for medlemmer af kajakklubben. Password til medlemssiderne fås hos et af bestyrelsens medlemmer eller hos webmaster@kajakklubben-krogen.dk

Tak til kajakklubben for Ren Natur

Hold Danmark rent har sendt en tak til kajakklubben Krogen for klubbens indsats med Ren Natur. Otte medlemmer af Krogen indsamlede i begyndelsenaf juni affald langs stranden fra vandrehjemmet ved Marienlyst til Hellebæk. Her blev kysten og flere strækninger langs skoven støvsuget for affald. Det er Lene Espersen, der nu har modtaget en tak fra Hold Danmark Rent for indsatsen. Du kan se mere herom her.
Informationsmøde om Jollehuset

Torsdag den 13. juni kl. 19-21 holder Havnen og Helsingør Kommune fælles informationsmøde for Kajakklubben Krogen og Helsingør Sejlklub om fælles benyttelse af Jollehuset.
På mødet vil der være mulighed for også at stille spørgsmål til projektet og løsningen.
Mødet foregår på Kulturværftet, Lille Scene.
Jeg kan kun anbefale alle kajakklubbens medlemmer at deltage for at vise interesse, samt stille de nødvendige, relevante spørgsmål.
Steen
Se mere om arrangementet om infomødet på vedhæftede fil herunder.

 
Informationsmøde om Jollehuset (0.4 Mb)

Ny oversigt for bådehal

Her er den nye oversigt over bådehallen - check lige om din kajak stadig er der. Der er et par kajakker uden synlig nummer - de ryger i containeren ved næste rokade, hvis der ikke er nr. på (skal være synlig på bagenden, når den ligger på sin plads) - Det er kajakker på pladserne 1A3 (Peter A), 1C4 (Markus F), 4C3 (Anders J) og 4D3 (Henrik V).
Oversigten bliver printet og hængt op i bådehallen, og den ligger på hjemmesiden under Kajakker/Bådehal.

Steen.
(du kan også klikke på billedet for at se oversigten)
2018
Nyhedsbrev fra kajakklubben

Her kan du se de seneste nyheder frra kajakklubben Krogen. Om  kommende aktiviteter, nyt klubhus, klubmesterskaber 2018, årets klubkammeratr og meget andet. Se nyhedsbrevet fra formanden her.

Vil du se et større billede af forslaget til det nye klubhus så klik på tegningen...

Fælles klubhus?

Havnens arkitekt har tegnet en løsning, der giver kajakklubben et eventuelt nyt  klubhus i fællesskab med sejlklubbens ungdomsafdeling i det eksisterende jollehus samt et separat bådehus ved siden af. Der arbejdes videre med planerne. Det blev oplyst på medlemsmødet i forbindelse med standerstrygningen. Du kan se mere i referatet fra medlemsmødet her (tryk ind på generalforsamlinger/medlemsmøde 2018 - der er kun adgang for medlemmer). 
Årets klubkammerat

Prisen gik i år til Mette Mathiesen, for hendes utallige initiativer til fælles sociale
arrangementer, og hendes imødekommende holdning overfor nye medlemmer, der gerne
vil have en erfaren roer at ro med. Tillykke Mette!
Nyt nummer til MobilePay

Der er fra 31. august 2018 indført et nyt nummer, når du bruger MobilePay ved betalinger til kajakklubben Krogen.
Det gamle nummer kan ikke længere anvendes.
Det nye nummer er 46052.
Nyt ordensreglement

Bestyrelsen har vedtaget et nyt ordensreglement for kajakklubben Krogen - med blandt nye regler for bådplads i klubhuset. Du kan se det nye reglement her.
Ny nøgle til klubben
En ny nøgle/chip til klubben koster 150,- kr.
Mister man sin nøgle koster det 100,- kr. at få en ny. Genåbning p.g.a. manglende kontingent-indbetaling koster 75,- kr. Indbetaling sker til klubbens kasserer, og når indbetalingen er registreret sendes der besked til nøgle-administratoren. Nye nøgler aftales mellem nøgle-administrator og medlemmet.

 


Vælg kalendervisning
1 uge
2 uger
1 måned
3 måneder
Alle
09-05-2019
Turkajak begynderhold kl. 18-21.
Begynderkursus havkajak kl. 18.00-22.00.

Viser: Alle dage
24-02-2020
Kajak ergometertræning i klubhuset kl. 20.00.
----
Tørdragt - kom og prøv.
Klubhuset kl. 19.00.


Vælg kalendervisning
1 uge
2 uger
1 måned
3 måneder
Alle
Kajakklubben Krogen - CVR 29885605 | Strandpromenaden 7 | 3000 Helsingør | Tlf.: 35100838 - E-mail: formand@kajakklubben-krogen.dk