Indmeldelse

Indmeldelse


Her er information  om hvordan du bliver medlem af kajakklubben:

I venstre side kan du se mere om begynderkurser vi har  for Surfski og for Havkajak, samt tilmelde dig.


Tryk her hvis du allerede har IPP2-bevis og ønsker at blive medlem af klubben.

Hvis du vil vide mere om de forskellige kajaktyper, kan du læse om det  her.

 


 


På vores begynderhold lærer vores kompetente instruktører dig i trygge omgivelser at færdes sikkert på vandet. Når du efter endt kursus bliver frigivet kan du til enhver tid benytte klubbens kajakker, pagajer, svømmeveste og våddragter. Du får din egen nøgle til vores fine nye klubhus så du kan komme og gå som det passer dig. Nyd en morgentur på vandet i solopgangen, mens marsvin leger i vandet og nyd den fantastiske udsigt af Helsingør og Kronborg fra vandsiden.
Du kan vælge at ro alene, når det passer i din kalender, eller arrangere ture med dine klubkammerater. Vi er både mænd og kvinder i alderen 18 til 60+. Krogen er en aktiv klub, der i sommersæsonen har flere ugentlige træningsdage og aftener på vandet. Medlemmerne arrangerer flere årlige ture både rundt i Danmark og internationalt. Hvert år afholdes klubmesterskaber og det årligt tilbagevendende kajakløb Kronborgløbet.
I vintersæsonen ror mange stadig, men vi mødes også til ugentlig styrketræning i vores nye træningslokale, hvor vi slutter aftenen af med yoga. Selvom vi tager træningen seriøst, har vi det altid sjovt. Vi slutter sommer som vinter, ofte træningen med hyggelig snak over kaffe og kage. Det gør vi på førstesalen med smuk udsigt over sundet og havnen.

Vi glæder os til at byde dig velkommen, og garanterer dig sjove og udfordrende oplevelser i bølgerne med erfarne instruktører.

 
Kajakklubben Krogen - CVR 29885605 | Strandpromenaden 10A | 3000 Helsingør | Tlf.: 35100838