Kronborgløb » Kronborgløb 2015

Kronborgløbet 2015

Så er årets Kronborgløb fortid og er overgået til den lange række af vellykkede stævner Krogen gennem årene har afholdt. 38 deltog i gårsdagens udfordringer og af disse udgik 5.
På grund af den varslede hårde østenvind, havde vi valgt at starte alle deltagerne i Helsingør og i samarbejde med Gilleleje Ro - og Kajakklub var der målgang i Gilleleje.
Det viste sig at være den rigtige beslutning da vinden ganske rigtigt tog til over middag, og det ville have været få roere som ville være kommet tilbage til Helsingør, hvis vi havde bibeholdt den traditionelle distance.
Det var noget af et puslespil at få roere og kajakker med tilbage til Helsingør, men alle brikkerne faldt på plads og alle kom sikkert tilbage til Krogen.
Med 14 surfski-roere var denne klasse den absolut største. Vi aflyste de planlagte turbådsklasser pga. af vejret, men  alle havde mulighed for at ro den ændrede distance sammen med de øvrige klasser til Gilleleje.
Fem turbåde kæmpede om mesterskabet og Mogens Jarlak fra Krogen var den hurtigste. Endnu en Krogen-roer kom på medaljeskamlen i denne klasse, nemlig Anders Jensen med en fin 3.plads.Birgit Mortensen også fra Krogen, tog guldet i dameklassen. I havkajakklassen kæmpede Jonas Blomqvist sig en fortjent bronzemedalje.
De øvrige klasser var domineret af stærke roere fra andre klubber, både fra ind - og udland.
Som medaljeoverrækker var formanden for DKF Ole Tikjøb samt formanden for Idrætsudvalget i Helsingør kommune, Jens Bertram, til stede.
Uden alle de friske og flittige medlemmer som hjalp til både før, under og efter løbet ville det slet ikke kunne lade sig gøre at stable sådan et fint arrangement på benene.
Stor tak også til rullerne i havnen, både i havkajak og poloer, til stor fornøjelse for både dem selv, tilskuerne og de der var heldige at få en prøvetur.

Tak til deltagere, hjælpere og sponsorer.

Peter Bo Larsen
Formand

Du kan se resultatlister for Kronborgløb 2015 her:
Resultatliste Kronborgløb 2015 (21.7 Kb)
Billeder Kronborgløbet 2015
Kajakklubben Krogen - CVR 29885605 | Strandpromenaden 10A | 3000 Helsingør | Tlf.: 35100838