Indmeldelse » Opskrivning til begynderhold 2021
Opskrivning til begynderhold 2021

Vi kender ikke programmet for 2021 endnu, da det afhænger af både corona-situationen og instruktørernes tid.
Vi plejer at holde kurserne i foråret (fra sidst april til start juni), men i år (2020) holdt vi det i august pga Corona i foråret.

Det har både fordele og ulemper at holde det i sensommeren:  f.eks. er vandet meget varmere, men til gengæld er der ikke så meget af sæsonen tilbage inden vinteren starter.
Tidsforbruget er typisk af følgende omfang:

- to fulde weekenddage + 3 hverdagsaftener, eller  6-8 hverdagsaftener

Der er som udgangspunkt mødepligt alle gange for at kunne gennemføre pensum.

I Kajakklubben Krogen lægger vi stor vægt på sikkerhed og erfaring med det lokale farvand, så kurset kan ikke sammenlignes med de weekendkurser, der bliver udbudt andre steder.

prisen for et kursus inklusiv første års medlemsskab er kr 2650,-

Hvis du er interesseret i at tage et kursus i 2021, kan du med fordel skrive dig på "Opskrivning til begynderhold 2021”, da du så bliver kontaktet så snart vi har mere information, datoer, o.l.

Du behøver ikke at have besluttet, om du vil tage Turkajak/Surski- eller Havkajakkursus.

Opskrivningen er ikke bindende.

Her kan du angive forhåndsinteresse for kajkakkursus i Kajakklubben Krogen i 2021. Det er ikke en bindende tilmelding, men en mulighed for at vise interesse. Og det fungerer også som en forhåndstilmelding, såfremt du senere ønsker at tilmelde dig et konkret kursus.

Klik her for forhåndsinteressse i kajakkurser 2021