Indmeldelse » Programmer for begynderkursus

Kajak begynderkursus – august 2020

Kære kommende kajakroer

I disse omskiftelige tider har vi været nødsaget til at udsætte vores begynderkursus for tur- og havkajak fra maj/juni tio august i år. Imidlertid hat vi9 planlagt med nye datoer. Der har været overvældende i9nteresse, hvilket vi er superglade for. Derfor har vi oprettet 1 turkajakhold, 2 havkajakhold og 1 venteliste.

Program og mødetider

Mødetiden er det tidspunkt, hvor du skal være klar til at tage på vandet - omklædt, med det rigtige udstyr og kajak. Vi hjælper dig selvfølgelig de første gange, bare rolig. Du bedes møde omklædt og medbringe godt med varmt skiftetøj. Vi planlægger med mulighed for udendørs omklædning (i telt).
Du kan se mere om mødetider, deltagere på de tre begynderhold m.m.

Program begynderkursus august 2020 (0.4 Mb)