Indmeldelse » Programmer for begynderkursus
Kajak begynderkursus – maj/juni 2020

Kære kommende kajakroer

Vi glæder os til at få lov at undervise dig og vise dig nogle af kajakkens mange muligheder. Vi har prøvet at samle nogle informationer om dit kommende kursus.

Program og mødetider
Mødetiden er det tidspunkt, hvor du skal være klar til at tage på vandet – omklædt, med det rigtige udstyr og kajak. Vi hjælper dig selvfølgelig de første gange, bare rolig. Det er muligt at møde ind i klubben ½ time før kurset.

Lør. d. 18. april, kl. 15 - 22, Fælles introeftermiddag i Krogens klublokale inkl. lidt mad.
Introdagen er vigtig for at komme godt i gang, men hvis du er forhindret, så giv besked.
Fra ca. kl. 18 gør vi klar til at komme i svømmehallen (frivilligt, men anbefales). Husk derfor badetøj inkl. en let sportstrøje/varm trøje, hvis du skal holde pause - samt håndklæde o. lign.

Se hele programmet for begynderkurser her (0.6 Mb)