Indmeldelse » Tilmelding til begynderkursus

Tilmelding til kajakkurser 2022

Tak for din interesse for at ro kajak i Kajakklubben Krogen. Allerede nu har vi mærket stor interesse og har derfor oprettet 1 turkajak/surfski-kursus i forsommeren og 2 havkajak-kurser i for- og sensommeren.
I havkajak tilbringer du rigtig meget tid i vandet ifm. kurset, så det er en god idé at læse ”Krogen – kursister – gode råd”, som du finder som link nederst på siden.

Turkajak/surfski-kursus
Informationsmøde for kommende turkajak/surfski-kursister tirsdag d. 3. maj, kl. 19-20 i Kajakklubben Krogen.
Tider: hverdage kl. 18-20.30, weekend kl. 9-15.30
Kursusdag 1 & 2 – Lørdag/søndag 28.-29. maj
Kursusdag 3 – Torsdag 2. juni
Kursusdag 4 – Tirsdag 7. juni
Kursusdag 5 – Torsdag 9. juni
Kursusdag 6 – Tirsdag 14. juni
Kursusdag 7 – Torsdag 16. juni
Kursusdag 8 – Tirsdag 21. juni
Prøvedag og hygge – Tirsdag 28. juni

Havkajak-kurser
Hold 1 (tider: Hverdage kl. 18-22, weekend 9-15.)
Kursusdag 1 - intro og kursus onsdag 8. juni
Kursusdag 2 – Lørdag 11. juni
Kursusdag 3 – Onsdag 15. juni
Kursusdag 4 – Lørdag 18. juni
Kursusdag 5 – Prøvedag - Onsdag 22. juni

Hold 2 (tider: hverdage kl. 18-22, weekend kl. 9-15)
Kursusdag 1 – Intro & kursus - Onsdag 10. august
Kursusdag 2 – Lørdag 13. august
Kursusdag 3 – Onsdag 17. august
Kursusdag 4 – Lørdag 20. august
Kursusdag 5 – Prøvedag - Onsdag 24. august

Der er som udgangspunkt mødepligt alle gange for at kunne gennemføre pensum. I Kajakklubben Krogen lægger vi stor vægt på sikkerhed og erfaring med det lokale farvand, så kurset kan ikke sammenlignes med de weekendkurser, der bliver udbudt andre steder.

Pris og vilkår og tilmelding

Prisen er kr. 2650,-. Med i prisen er kurset, IPP-bevis fra Dansk Kano- og Kajakforbund (DKF) og medlemskab af Kajakklubben Krogen i indeværende år. Ved nøgleudlevering efter endt kursus skal der betales et depositum på kr. 300,-.

Du vil modtage oplysninger om betalingsbetingelser pr. mail, når vi nærmer os kurset.

Du kan tilmelde dig kurserne ved at udfylde tilmeldingsformularen; link nederst på siden.

Mht. havkajakkurserne må du meget gerne tilkendegive, om du kan deltage på begge hold – eller kun det ene. Ligeledes beder vi dig om at prioritere din evt. rækkefølge på tilmeldingen; jo flere prioriteringer du vælger, jo større er chancen for, at alle kan komme på et hold.

Uanset hvilken kajaktype, du uddannes i, vil du efterfølgende kunne lære at ro i den anden type.

Det praktiske

Vi har samlet lidt gode råd og anbefalinger til dig før kursusstart. Bl.a. kan du læse, at vi stiller krav om, at du skal kunne svømme 1000 m, inden du starter. Se filen nederst på siden.

Kontakt

Har du spørgsmål til indholdet af kursusprogrammet, forberedelse, påklædning eller andre praktiske ting, så kontakt:

Turkajak/surfski: Lisa Kjær, tlf. 51 67 60 80, lisakjaer1@gmail.com Havkajak: Torben Granat, tlf. 20 28 64 16, torbengranat@gmail.com

Har du spørgsmål vedrørende klubben generelt, medlemskab, betaling, kontingent eller lignende, så kontakt: Steen Agerskov Sørensen, tlf. 28 80 96 59, formand@kajakklubben-krogen.dk

Link for tilmelding til begynderholdene 2022 her

Gode råd til begynderhold (0.2 Mb)
Kajakklubben Krogen - CVR 29885605 | Strandpromenaden 10A | 3000 Helsingør | Tlf.: 35100838 - E-mail: formand@kajakklubben-krogen.dk