Indmeldelse » Tilmelding til begynderkursus

Tilmelding til kajakkurser

Tak for din interesse for at ro kajak i Kajakklubben Krogen. Allerede nu har vi mærket stor interesse og har derfor oprettet 1 turkajak/surfski-kursus i forsommeren og 2 havkajak-kurser i for- og sensommeren.
I havkajak tilbringer du rigtig meget tid i vandet ifm. kurset, så det er en god idé at læse ”Krogen – kursister – gode råd”, som du finder som link nederst på siden.

Turkajak/surfski-kursus

Havkajak-kurser

Her kommer programmet når det er klar.

Kontakt

Har du spørgsmål til indholdet af kursusprogrammet, forberedelse, påklædning eller andre praktiske ting, så kontakt:

Turkajak/surfski: Lisa Kjær, tlf. 51 67 60 80, lisakjaer1(#at)@gmail.com
Havkajak: Torben Granat, tlf. 20 28 64 16, torbengranat(#at)@gmail.com

Har du spørgsmål vedrørende klubben generelt, medlemskab, betaling, kontingent eller lignende, så kontakt: Steen Agerskov Sørensen, tlf. 28 80 96 59, formand(#at)kajakklubben-krogen.dk

Link for tilmelding til begynderholdene her

Gode råd til begynderhold (0.2 Mb)
Kajakklubben Krogen - CVR 29885605 | Strandpromenaden 10A | 3000 Helsingør | Tlf.: 35100838